Beknopt CV Arlien Bakker

Ik ben geboren in 1960 en opgegroeid in Diemen. In 1985 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam.
Ik ben geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).
Als coach ben ik geen therapeut, eventueel kan ik lopende het proces doorverwijzen.


In 2005 heb ik mijn opleiding bij de School voor Coaching voltooid. Ook ben ik gecertificeerd voor de Myers Briggs Type Indicator (MBTI).

Sinds maart 2010 ben ik geregistreerd CSR Coach en begeleid ik ook mensen met chronische vermoeidheidsklachten.

Sinds 2006 werk ik in mijn praktijk Liberta Coaching vooral met individuele coaching, teamcoaching en het geven van diverse trainingen.
Liberta Coaching werkt voor het bedrijfsleven, de overheid en voor particulieren.

In 1985 start mijn loopbaan in de ICT bij Cap Volmac (nu Cap Gemini). Bij diverse klanten heb ik gedurende negen jaar gewerkt als programmeur, ontwerper, informatie analist en als projectleider.
Ook heb ik intern de coördinatie gevoerd over een opleidingsafdeling. Hier heb ik kennis gemaakt met het coachen: mensen zelf het wiel laten uitvinden om te leren programmeren.
Een mooie ervaring was mijn deelname aan de ontwikkeling en het geven van een interne training voor teamleiders. Ik nam hierbij de communicatieve vaardigheden voor mijn rekening.

De laatste zes jaar van mijn loopbaan in de ICT ben ik manager bij een dochter van Cap Gemini, Twinsoft (tegenwoordig Sogeti). Naast de aansturing van de professionals heb ik ook opleidingen voor software producten ontwikkeld en gegeven.

In 2000 heb ik de ICT sector verlaten voor de uitvoering van de sociale zekerheid, het huidige UWV. Bij de divisie Werkgeverszaken, verantwoordelijk voor de premie inning voor de werknemers verzekeringen, was ik onder meer coördinator informatie management.

Bij de divisie Arbeidsgeschiktheid was ik onder andere manager claim. Ik heb leiding gegeven aan teams van verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen en administratief juridisch medewerkers.

 mijn liefste uitzicht