Organisaties en bedrijven zijn continu in verandering. Bovendien doet de overheid een stap terug in de sociale zekerheid. Dit vraagt een flexibele inzet van de medewerkers.

Liberta Coaching houdt uw medewerkers wendbaar en gemotiveerd:

Persoonlijke ontwikkeling

Uw medewerker functioneert naar volle tevredenheid. De productie is voldoende en de kwaliteit is volgens afspraak. Tegelijk bekruipt u het gevoel dat deze medewerker meer te bieden heeft dan hij nu laat zien. Is uw medewerker toe aan grotere verantwoordelijkheid of nieuwe werkzaamheden? U zou graag willen dat uw medewerker dit zelf onderzoekt.

Verbeteren vaardigheden

Uw medewerker functioneert naar tevredenheid. De productie is net voldoende en de kwaliteit hapert soms. U weet dat deze medewerker meer te bieden heeft dan hij nu laat zien. Kan uw medewerker bepaalde vaardigheden verbeteren, zodat hij beter functioneert? U wilt graag dat uw medewerker dit zelf onderzoekt.

Afscheid nemen en naar nieuw werk

Er zijn verschillende redenen waarom u afscheid wil nemen van uw medewerker. Afscheid nemen is altijd een ingrijpend proces, of het nu gaat om economische redenen, uw organisatie moet inkrimpen, of omdat u ontevreden bent over het functioneren van uw medewerker.
U wilt uw medewerker in dit proces een veilige en constructieve begeleiding bieden.

Weer aan het werk

Uw medewerker is helaas door ziekte langdurig afwezig geweest. Fysiek staat hem niets in de weg weer aan de slag te gaan. Maar ondertussen is de wereld veranderd: de organisatie, zijn werk, zijn collega’s. En is ook uw medewerker veranderd?
U wilt graag preventief handelen en voorkomen dat uw medewerker opnieuw uitvalt.

U kunt uw medewerker de mogelijkheid van individuele coaching bieden. Tijdens coaching wordt besproken wat de medewerker tegenkomt in zijn huidige werk en waarin hij zich zou kunnen verbeteren.

Een coachtraject  biedt uw medewerker inzicht en bewustwording van eigen kracht en mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Bel 06 10 75 75 49 of mail