Bijna alle werkzaamheden binnen organisaties worden in teamverband uitgevoerd. Verschillende mensen die samen aan een eindproduct werken. Dit vraagt veel van onder meer de communicatieve vaardigheden van de teamleden.

Liberta Coaching begeleidt teams in hun ontwikkeling en vergroot het zelfstandig functioneren.

Forming: een losse groep mensen die elkaar net kennen

Uw jonge team bestaat uit vakbekwame professionele medewerkers. In uw visie maken ze nog onvoldoende gebruik van elkaars expertise. U wilt graag dat uw team dit zelf onderzoekt.

Storming: binnen de groep ontstaan conflicten en weerstanden

Uw team bestaat uit vakbekwame professionele medewerkers. U ontvangt signalen dat de onderlinge samenwerking niet optimaal is. U wilt graag dat uw team zelf onderzoekt hoe zij beweging kan krijgen in de onderliggende denkpatronen.

Norming: het team functioneert goed, maar is naar binnen gericht

Uw team levert een voldoende productie en ook de kwaliteit is volgens afspraak. Desondanks is het team nogal gesloten en moeilijk toegankelijk voor buitenstaanders. Waarvan u er ook één bent… U wilt graag dat uw team zelf onderzoekt hoe zij zich meer kunnen openstellen.

Performing: het team excelleert en is naar buiten gericht

Uw team functioneert naar volle tevredenheid. De groepsleden waarderen afstemming en openheid als iets waar ze beter van worden. Het is een leergierig team die graag nog een stap zet om de onderlinge synergie nog meer te verbeteren.

U kunt uw team teambuilding of teamcoaching bieden. Teamcoaching geeft ruimte in de waan van alledag waardoor het team kan stilstaan bij zijn eigen ontwikkeling. Tijdens deze trajecten krijgt elk teamlid inzicht in hoe en wat er gebeurt in de communicatie.

Liberta Coaching begeleidt teams met als resultaat dat het team inzicht heeft in zijn ontwikkelniveau en de mogelijkheden herkent en erkent om als team effectiever te functioneren.
Bij het toepassen van het geleerde kan het team in een volgende stadium, op een hoger interactie- en ontwikkelingsniveau komen.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Bel 06 10 75 75 49 of mail